VALORI

 

Centrul de Studii în Istorie Contemporană s-a născut în februarie 2012 din dorinţa de a asigura un cadru propice pentru cercetarea istorică şi promovarea evenimentelor şi personajelor reprezentative ale istoriei contemporane din România atât în ţară, cât şi în străinătate. Centrul este o organizaţie non profit, independentă şi străină intereselor de orice altă natură decât cele strict profesionale. Reprezintă iniţiativa privată a unui grup de tineri cu experienţă în cercetare şi organizare de evenimente.

 

 

Scopul nostru este să tratăm toate subiectele cu profesionalism şi dedicaţie, fără prejudecăţi sau judecăţi de valoare. Ne dorim să transformăm subiectele noastre de cercetare în evenimente de interes public şi să atragem interesul tuturor generaţiilor (dar mai ales al tinerilor) spre cunoaşterea trecutului recent, atât prin calitatea conţinutului, cât şi prin formele de prezentare.

 

 

Preţuim mai presus de orice onestitatea, echilibrul şi bunul simţ. Credem că rolul cercetării este acela de a consemna faptele şi de a le prezenta în contextul epocii, pentru o mai bună înţelegere a lor în prezent. Ne propunem ca emblema Centrului să devină o garanţie a calităţii tuturor rezultatelor muncii noastre, fie ele cărţi, conferinţe, evenimente sau produse media.

SONDAJUL CSIC

Cum ați caracteriza Legea nr. 217/2015 (anti-legionară)?

EVENIMENTE
D L M M J V S
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
eveniment CSIC
alte evenimente